Uitbreiding corona maatregelen SamenThuis – Deurne

Betreft: mededeling uitbreiding corona / COVID-19 maatregelen bij SamenThuis – Samen Verder – locatie Deurne.

Beste bezoekers, bewoners en gasten,

Vanaf zaterdag 10 oktober gaan wij het dragen van een mondkapje door bezoekers van SamenThuis verplicht stellen. De stijging van het aantal besmettingen in het land, gaat zo hard dat wij er niet meer omheen kunnen. We nemen extra maatregelen voor de veiligheid van onze bewoners. Wij vragen u wel om zelf zorg te dragen voor een mondkapje tijdens uw bezoek.

Het is ook de bedoeling dat u uw mondkapje continue draagt zolang u binnen de muren van onze locatie verblijft. Medewerkers en vrijwilligers zullen ook preventief gebruik maken van een chirurgisch mondneusmasker, indien de 1,5 meter niet gewaarborgd kan worden. Zij dragen een mondkapje tijdens de zorg en contactmomenten met de bewoners. Het zal zeker wennen worden voor de bewoners en zeker ook voor de medewerkers maar het is helaas voor nu de realiteit. U mag als bezoeker zelf wel koffie of thee pakken alleen graag na gebruik de machine deze ontsmetten met de materialen die erbij staan.

De maatregelen: geen bezoek in de algemene ruimtes en maximaal 2 bezoekers per keer blijft gehandhaafd ondanks de mondkapjes. Ons gedrag maakt het verschil. Zolang het virus actief is moeten we ons aan de maatregelen houden.

Niet de maatregelen, maar ons gedrag maakt het verschil. Het vergt voor iedereen alertheid, uithoudingsvermogen en saamhorigheid en daarmee blijven wij, jullie en onze bewoners gezond.

Met vriendelijke groet,SamenThuis – Samen VerderVlierdenseweg 109a te Deurne

Nieuws

Kwaliteitsscore

Met trots kunnen we mededelen dat de teams van onze wijkverpleging over het jaar 2023 allen bovengemiddeld hebben gescoord bij Kwaliteitsonderzoek Triqs ‘Waardering cliënten‘. Wij zijn hier als…

Lees verder »