Kleinschalig wonen SamenThuis bestaat 1 jaar

Het kleinschalig wooninitiatief van Samen Verder “SamenThuis”, bestaat 3 februari 2017 één jaar. Ruim een jaar geleden werden de toenmalige bewoners overdonderd met het faillissement van het “Zorgdorp”. Voor de 23 oudere bewoners en het team van medewerkers was dit een emotionele gebeurtenis. Samen Verder wilde de toenmalige bewoners niet in de kou laten staan en hebben in een korte tijd, samen met het zorgkantoor en de gemeente, er alles aan gedaan om de continuïteit van zorg te garanderen.

De bewoners leven in een prachtige bosrijke omgeving in het oude missiehuis op het voormalige kloostercomplex van Willibrordhaeghe in Deurne.

Op de locatie kunnen mensen terecht met een dementieel ziektebeeld en/of somatische problematiek. De locatie straalt ‘warmte en thuis’ uit. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en hebben hun plek gevonden.

 

De locatie SamenThuis is inmiddels versierd.

Nieuws

Kwaliteitsscore

Met trots kunnen we mededelen dat de teams van onze wijkverpleging over het jaar 2023 allen bovengemiddeld hebben gescoord bij Kwaliteitsonderzoek Triqs ‘Waardering cliënten‘. Wij zijn hier als…

Lees verder »