Wat is er mooier dan samen muziek maken?

Bij de Helmondse organisatie Lambertus Concerten weten ze er alles van! Al jaren organiseert en ondersteunt de organisatie koren op zorglocaties waarbij zowel bewoners van de locatie als van de wijk welkom zijn. De koren van Alphonsus en Keijserinnedaal zijn daar prachtige voorbeelden van. Samen zingen zorgt voor verbinding en het gevoel ergens bij te horen. En dat is iets wat ook voor mensen met dementie erg belangrijk is.

Graag wijzen we je daarom op het Lambertusconcert op zaterdag 16 maart van 15.00 – 16.00 uur in de Bethlehem kerk in Helmond. Mensen met dementie zingen die middag onder begeleiding van ervaren zangers samen koordelen uit de Johannes Passion van Bach.

Medewerkers krijgen korting
Heb je zin om het concert te bezoeken? Je bent van harte welkom! Voor medewerkers van Savant, Samen Verder en de Zorgboog kost een kaartje slechts € 7,50. Via deze website kun je kaarten bestellen. Nadat je het aantal gewenste kaartjes hebt ingevuld, klik je op ‘winkelmand opslaan en bekijken’. Vul dan de waardeboncode vntz50 in en klik op ‘waardebon toepassen’. Je korting wordt dan verrekend.

Vanuit de vakgroep dementie zeggen we: gewoon doen! Je kunt naar prachtige muziek luisteren en steunt een maatschappelijk initiatief.

Alvast heel veel plezier!

Nieuws

Kwaliteitsscore

Met trots kunnen we mededelen dat de teams van onze wijkverpleging over het jaar 2023 allen bovengemiddeld hebben gescoord bij Kwaliteitsonderzoek Triqs ‘Waardering cliënten‘. Wij zijn hier als…

Lees verder »