Hoogwaardige Kwaliteitsmeting Bekrachtigt Samen Verder’s kwaliteit in de huishoudelijke ondersteuning

In het jaar 2023 heeft thuiszorgorganisatie Samen Verder in Helmond buitengewone resultaten behaald in de kwaliteitsmeting van huishoudelijke ondersteuning binnen de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) van de Peelgemeenten. Het onderzoek, uitgevoerd door Seiso, een onafhankelijke instantie gespecialiseerd in objectieve evaluaties, toont aan dat inwoners tevreden zijn over de uitvoering van huishoudelijke taken door Samen Verder.

Sterke Resultaten in Kwaliteitsmeting

Alle huisbezoeken werden opvallend goed beoordeeld, met scores variërend van ‘goed’ tot ‘zeer goed’, resulterend in een gemiddelde score van 7,7. Daarnaast beoordeelde 88% van de respondenten de belevingsvragen positief, met een gemiddelde score van 7,9.

Bevestiging van Kwaliteit en Klanttevredenheid

Deze resultaten bevestigen de hoge kwaliteit van huishoudelijke ondersteuning in de Peelgemeenten en de tevredenheid van de inwoners. Het illustreert de inzet van Samen Verder voor kwalitatieve zorg en hun positieve impact op het welzijn van de inwoners van de Peelgemeenten. We zijn vastbesloten om onze cliënten te blijven ondersteunen en we kijken ernaar uit om onze missie voort te zetten.

Nieuws

Kwaliteitsscore

Met trots kunnen we mededelen dat de teams van onze wijkverpleging over het jaar 2023 allen bovengemiddeld hebben gescoord bij Kwaliteitsonderzoek Triqs ‘Waardering cliënten‘. Wij zijn hier als…

Lees verder »