We komen echt thuis bij de kleinschalige woonlocatie in Deurne.

Twee keer per jaar worden familieleden en mantelzorgers uitgenodigd om te praten over de ontwikkelingen van onze kleinschalige woonvoorziening in Deurne, SamenThuis. Dit was afgelopen dinsdag 13 december 2017. Zo is er gesproken over de sponsoring van de ‘Tovertafel’, vrijwilligersbeleid, het optreden van de fanfare en het half jaarplan.

Er komt op 4 februari 2018 de ‘Magische mooie middag met optredens van het eigen team SamenThuis, Tonny Wynands en Shantykoor de Klotvaarders. De kaarten kosten 12,50 euro (kinderen tot 12 jaar gratis). De opbrengst komt ten goede aan de Tovertafel voor de bewoners van SamenThuis te Deurne.

Ontroerend waren de reacties van de familieleden wat ze van de locatie vinden. Het zijn de kleine dingen die het doen. Er werden leuke voorbeelden gegeven van hoe het ook kan in de zorg.

  • Gastvrij ontvangst door “Mag ik u helpen mevrouw?”.
  • Mantelzorger wordt goed ontzorgt. Familie komt graag.
  • We zijn dankbaar dat dat moeder bij SamenThuis mag wonen.
  • SamenThuis is voor ons echt thuis komen

We doen het voor deze hartverwarmende reacties. Deze voorbeelden en de verbeter suggesties zijn afgelopen donderdag in het team van SamenThuis reeds besproken. Het is fijn dit soort reacties terug te krijgen.

 

Nieuws

NLDoet 2023 aftermovie!

Wederom was NLDoet een geslaagde dag. We hebben ditmaal voor de groentetuin opnieuw een afrastering gemaakt, de beweegtuin schoongemaakt, een terras afscheiding gemaakt en de…

Lees verder »