Wachttijden huishoudelijke ondersteuning in de Peel gemeenten

Thuiszorg Samen Verder kent geen wachttijd  voor aanvraag en aanvang van de huishoudelijke ondersteuning. Na afgifte van een indicatie door de gemeente plannen we een huisbezoek om het ondersteuningsplan met u te bespreken.

(Bijgesteld zonder wijziging op 1 juni 2021)

Wachttijden wijkverpleging Eindhoven en Peel gemeenten

Thuiszorg Samen Verder kent een wachttijd van maximaal 3 dagen vanaf de aanvraag en aanvang van de zorgverlening. Indien noodzakelijk kan er binnen 24 uur verpleging, verzorging of huishoudelijke zorg worden opgestart.

(Bijgesteld zonder wijziging op 3 juni 2021)

Wachttijden Beschermd Wonen voor jongvolwassenen te Eindhoven

Samen Verder biedt beschermd wonen op onze woonlocatie aan de Aalsterweg te Eindhoven. Hier zijn 23 studio’s beschikbaar. Er zijn op dit moment geen studio’s beschikbaar.

(Bijgesteld zonder wijziging op 20 april 2021)

Wachttijden toewijzing appartement Helmond voor jongvolwassenen

Samen Verder biedt begeleid wonen in Helmond – Peel gemeenten. Op de steenweg in Helmond beschikt Samen Verder over 9 appartementen. Er zijn op dit moment geen appartementen beschikbaar.

(Bijgesteld zonder wijziging op 03 juni 2021)

Wachttijden kleinschalig wonen voor ouderen te Deurne

Samen Verder biedt kleinschalig wonen te Deurne op de Vlierdenseweg. Er zijn op dit moment geen kamers beschikbaar.

(Bijgesteld zonder wijziging op 26 april 2021)

Wachttijden voor eerstelijns verblijf te Deurne

Samen Verder heeft een kort verblijf kamer / eerstelijns verblijf (ELV) te Deurne op de Vlierdenseweg. Dit betreft eerstelijns verblijf (ELV) laag complex. Op https://www.verblijfmetzorg.nl/nl/ wordt de beschikbaarheid weergegeven van ELV plaatsen in de regio en respijtzorg.

(Bijgesteld zonder wijziging op 26 april 2021)

Verzekeraars

Voor 2021 heeft Samen Verder overeenkomsten gesloten met de volgende verzekeraars voor de wijkverpleging: CZ, VGZ, Delta Lloyd, DSW, Menzis, Multizorg, ONVZ, Zorg en Zekerheid en ENO.

cz dsw  multi onvz eno zzh menzis84 vgz