Bezoek SamenThuis – Deurne

Bij elk bezoek bij de prachtige locatie “SamenThuis” te Deurne, ervaren we een deken van warmte en geluk. Een sterk gevoel van voldoening wat we met iedereen kunnen delen.

Je vindt geluk daar waar menselijke solidariteit geworteld kan raken en tot bloei kan komen. Deze morele en sociale verbondenheid voel je door het ervaren van saamhorigheid, medemenselijkheid en kameraadschap.

Dit maakt SamenThuis strijdbaar om de goede dingen te doen voor de ouder wordende mens. We handelen in vertrouwen vanuit integriteit door het maken van keuzes en de drive te willen ontwikkelen zowel als mens als organisatie. Als de wens vooruit loopt op de realiteit zien we dat als een doelstelling… een pad wat we nog willen bewandelen. Iets wat we alleen met elkaar “Samen Verder” kunnen bereiken.

Ondanks dat het met de gezondheid onze bewoners niet altijd goed gaat, maakt SamenThuis ruimte voor welzijnsbehoefte. Het individueel mogen beleven van tevreden kunnen zijn, over hetgeen wat nog wel goed gaat. Deze klein geluksmomenten maakt ons verbonden, strijdvaardig en uiteindelijk dankbaar voor hetgeen we achter mogen laten, iedere dag weer.

Veel dankbaarheid en respect gaat uit naar alle medewerkers van SamenThuis – Samen Verder.

 

Namens Nora Barrachdi en Dimitry Klerx

Nieuws

Kwaliteitsscore

Met trots kunnen we mededelen dat de teams van onze wijkverpleging over het jaar 2023 allen bovengemiddeld hebben gescoord bij Kwaliteitsonderzoek Triqs ‘Waardering cliënten‘. Wij zijn hier als…

Lees verder »